У Рожищенській спортшколі облаштовують ліжко-місця для вимушених переселенців

11.03.2022

Наразі є гостра необхідність у ліжках, матрацах, ковдрах, подушках, постільній білизні. Також потрібні рушники, продукти харчування, овочі, фрукти, готова їжа, балаклави, хомути, устілки, посуд, електрочайник, електроплити, засоби гігієни, пральний порошок, господарче мило, скотч.

Майже тиждень жителі нашої громади приймають вимушених переселенців із міст, що найбільше постраждали від війни.

У Рожищі близько 180 людей тимчасово проживають у гуртожитку ветеринарного коледжу і в навчально-реабілітаційному центрі, їх забезпечили триразовим харчуванням, одягом та речами першої необхідності. Орієнтовно ще понад 200 приїжджих мешкає по домівках жителів нашої громади.

Читайте також: «Ситуація у нашій громаді спокійна та контрольована», – міський голова Вячеслав Поліщук

«Через велику кількість людей, які їдуть до нас, а вільних місць практично немає, ми вирішили у спортивній школі облаштувати ліжко-місця для тимчасового перебування. Звертаюся до місцевих жителів із проханням приносити ковдри, матраци, постільну білизну, рушники, продукти харчування, овочі, фрукти та готову їжу. Вдячний кожному, хто надав власне житло чи прийняв до себе людей. У час війни така допомога дуже цінна, адже лише в єдності та злагодженості ми подолаємо ворога», – наголошує міський голова Вячеслав Поліщук.

До слова, в міській раді продовжують формувати списки жителів громади, які готові надати прихисток тим, хто змушений був покинути свої домівки у зв'язку із веденням бойових дій на території їх проживання. Контактні номера телефонів: 067-33-265-68, 068-040-16-88.

Ліжка, матраци, ковдри, подушки, постіль привозьте за адресою: м. Рожище, вул. Гагаріна, 40 (приміщення спортшколи). Все інше – у ЦНАП (м. Рожище, вул. Грушевського, 12).

Читайте також:

Поділитися: