Спортивні змагання з баскетболу серед дівчат

22.02.2024

З 20 по 22 лютого на базі КЗЗСО «Дубищенський ліцей» та «Рожищенський ліцей №4» відбулись змагання з баскетболу серед дівчат за програмою ХХ Спортивних Ігор школярів Волині серед ЗЗСО Рожищенської міської ради.

Змагання проводилися з метою залучення дітей та молоді до активних занять фізичною культурою і спортом, популяризація баскетболу серед учнівської молоді, покращення стану фізичного здоров’я і показників рівня фізичного розвитку дітей.

Під час відкриття змагань учні КЗЗСО «Дубищенський ліцей» продемонстрували спортивну програму з черліденгу - це складно-координаційний вид спорту, який поєдує в собі характерні риси художньої та спортивної гімнастики, акробатики та різних танцювальних напрямів (вчитель Світлана Антонюк).

Серед команд міських ліцеїв перемогу здобула команда КЗЗСО «Рожищенський ліцей №4» (вчитель Вадим Наконечний), друге місце КЗЗСО «Рожищенський ліцей №1» (вчитель Володимир Ковалюк), третє місце у КЗЗСО «Рожищенський ліцей №2» (вчитель Тетяна Степанюк).

Серед команд сільських ліцеїв перемогу здобула команда КЗЗСО «Топільненський ліцей» (вчитель Василь Присяжнюк), друге місце «Навізький ліцей» (вчитель Олексій Будчик), третє місце «Переспівський ліцей» (вчитель Микола Бомазюк).

За результатами змагань буде сформована одна команда, яка буде представляти в обласних змаганнях з баскетболу серед дівчат Рожищенську територіальну громаду.

Поділитися: