«Подивися, сину, скільки людей до тебе прийшло»: у Рожищі зустріли загиблого Героя

23.05.2022

Сьогодні Рожище оплакує ще одного сина, загиблого у війні з російським окупантом – Героя Олега Бринзу.

Похоронну процесію на площі Незалежності зустрічали сотні містян у понеділок, 23 травня. У День Героїв... Домовину принесли до пам'ятного знаку «Борцям за волю та незалежність України», де відбулася громадська панахида.

Не описати словами, яке горе переживають нині батьки Олега. Батько Микола припавши до труни, де лежить його син плакав та промовляв: «Подивися, сину, скільки людей до тебе прийшло. Встань, скажи їм щось».

На жаль, син не встане... Але для усіх рожищан, для України, він навіки буде Героєм, який віддав найцінніше – своє життя за Батьківщину.

Після Гімну України, хвилини мовчання та спільної загальноміської молитви – тіло Героя-рожищанина повезли до рідного дому.

Поховають українського захисника у вівторок, 24 травня, на місцевому цвинтарі. Усіх рожищан просять прийти на 14 год до будинку 38 на вулиці Калнишевського, аби провести в останню дорогу хороброго земляка.

Нагадаємо, 31-річний Олег Бринза отримав поранення під час виконання бойового завдання. Помер 19 травня в медичному закладі міста Бахмут.

Траур за загиблим Героєм триватиме з 23 по 24 травня включно. Протягом цих днів у Рожищенській громаді мають бути приспущені Державні Прапори України на адміністративних будинках місцевих органів державної влади й органів місцевого самоврядування, державних і комунальних підприємств, установ і організацій.

Поділитися: