Подбаймо про прибирання власних та закріплених територій!

11.04.2024

Шановні жителі населених пунктів громади, підприємці та керівники установ!

Відповідно до ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 10 Закону України «Про благоустрій населених пунктів» та розпорядження міського голови від 28.03.24 №53-рв «Про заходи з благоустрою Рожищенської територіальної громади та організації у 2024 році всеукраїнської акції «За чисте довкілля», з метою забезпечення наведення належного санітарного стану в громаді та забезпечення санітарно-епідеміологічного благополуччя його мешканців інформуємо про необхідність провести у квітні прибирання територій та населених пунктів Рожищенської територіальної громади.

Керівникам підприємств, установ, організацій всіх форм власності необхідно організувати прибирання та впорядкування власних, прилеглих та закріплених територій від бруду і сміття, облаштувати клумби, висадити дерева. Привести в належний вигляд фасади будівель, кіосків, парканів, підрізати дерева, облаштувати належні підходи до будівель, провести інші роботи з благоустрою.

Жителів територіальної громади просимо привести в належний санітарний стан свої домоволодіння: прибрати подвір’я та прилеглі території, висадити дерева, кущі, квіти, обрізати гілки дерев, які виходять на проїжджу частину вулиці, упорядкувати місця поховань своїх рідних на місцевих кладовищах.

Просимо жителів громади та керівників установ та організацій, підприємців ретельніше приділяти увагу питанню благоустрою території, за яку несете відповідальність згідно з діючим законодавством. Нагадуємо, що за порушення законодавства у сфері благоустрою передбачена адміністративна відповідальність.

Шановні мешканці нашої громади, не будьте байдужими, приєднуйтеся до спільної справи, адже чистота кожного населеного пункту починається з чистоти на власному подвір’ї та вулиці. Турбота про чистоту і благоустрій – справа кожного мешканця громади!

Поділитися: