Переселенці отримали продуктові та гігієнічні набори

26.08.2022

Крупи, печиво, консерви та олія – пакунки з такими продуктами роздають у Рожищенській громаді переселенцям з дітьми.

Війна, що прийшла в Україну, принесла біду, горе та проблеми у кожну українську сім’ю. Найбільше потерпають громадяни, які змушені були залишити свої домівки у зонах бойових дій.

Рожищенська громада від початку повномасштабного вторгнення прийняла на тимчасове проживання понад тисячу внутрішньо переміщених осіб.

Зважаючи на першочергові потреби переселенців, які мешкають у громаді, Рожищенська міська рада особливу увагу приділяє налагоджуванню контактів та співпраці із різноманітними гуманітарними фондами.

Днями вантаж із продуктами харчування у кількості 52 пакунків надійшов у нашу громаду від Всеукраїнської благодійної організації «Український фонд «Благополуччя дітей».

«Нині на території нашої громади проживає 52 внутрішньо переміщені сім’ї з дітьми, які евакуювалися з районів проведення бойових дій. Кожна з цих сімей в такий непростий час потребує особливої уваги та підтримки. Тому ми щиро дякуємо за допомогу Українському фонду «Благополуччя дітей» та його незмінному представникові на Волині Валерію Петровичу, які, за фінансової підтримки німецького фонду ChildFund, неодноразово допомагали і допомагають переселенцям з нашої громади», - підкреслив директор Центру соціальних служб Олег Шварцкоп.

Люди, які прийшли отримувати допомогу, щиро дякували за підтримку та увагу зі сторони влади та благодійників.

Поділитися: