До уваги вимушених переселенців, які приїхали на територію Рожищенської громади

07.03.2022

Люди, які евакуювалися з районів проведення бойових дій і знайшли прихисток у населених пунктах нашої громади, повинні звернутися у Центр надання адміністративних послуг, що знаходиться за адресою: м. Рожище, вул. Грушевського, 12.

Щоденно з 08:00 до 19:00 працівники відділу реєструють біженців, декларують їх фактичне місце проживання, аби в подальшому вони могли отримати соціальну підтримку. При собі необхідно мати паспорт громадянина України, якщо ID-картка, то повинен бути додаток №13 (довідка про реєстрацію місця проживання), дітям – свідоцтво про народження.

«Якщо у вас немає документів, що посвідчують особу, підходять дані із застосунку «Дія», а також відбувається реєстрація зі слів особи. Кожен із батьків може без присутності дітей зареєструвати їх. Прошу людей, для яких наразі наша громада стала домом, приходьте до нас, адже вам передбачена соціальна допомога», – звертається до біженців начальниця відділу «ЦНАП» Людмила Пархомчук.

Нагадуємо, у Рожищенській міській раді продовжують формувати списки жителів громади, які готові надати прихисток тим, хто змушений був покинути свої домівки у зв'язку із веденням бойових дій на території їх проживання. Контактні номера телефонів: 067-33-265-68, 068-040-16-88.

Читайте також:

Поділитися: